Huvudsponsorer

Ice Bug

Svenska Icebug gör skor med världens bästa grepp och är mest kända för sina skor med metalldubbar. Tove är med och utvecklar löpskor för orientering och trailrunning, skor som hon själv använder och har vunnit många VM-Guld med.

Moelven

Moelven är ett nordiskt trävaruföretag som arbetar med såväl avverkning och skötsel av skog som sågverk och byggentreprenad. Tove stöds av Moelven Skog i sin idrottssatsning.

Silva

Silva grundades i Sverige 1933 och har sedan starten designat och utvecklat kompasser och pannlampor. Idag består sortimentet även av löparryggsäckar, bälten och friluftsprodukter. Tove använder Silvas kompasser vid träning och tävling i orientering och skidorientering, samt Silvas pannlampor för träning året runt. Tove har en viktig roll i produktutveckling av både kompasser och pannlampor.

T-Kartor

T-Kartor grundades 1985 av entreprenören Sten Ravhed samtidigt som han var aktiv inom orientering. De digitaliserade sina egna kartor och såg möjligheten att utifrån det skapa en ny kartverksamhet. Ända sedan dess har T-Kartor kombinerat kartografi med databaser och GIS-lösningar. Idag är verksamheten etablerade på två kontinenter inom Defence Geospatial och med samma teknik snabbt växande inom Public Safety sektorn. Baserat på verksamhetens långa historia inom GIS och kartografi erbjuder företaget avancerade system för City Wayfinding globalt.

Partners

Maurten

Maurten utvecklar, tillverkar och säljer energi och vätskeprodukter för idrottare. Tove använder Maurtens produkter vid träning och tävling året runt.

STH Bygg AB

Svärdsjö Trähantverk och Bygg AB är ett byggföretag med 15 medarbetare som drivs av Fredrik Åkers. Företaget är i huvudsak verksamt inom Falun och Borlänge kommuner och utför det mesta mellan mark och yttertak, allt från små projekt till nybyggnationer. STH Bygg har stöttat Tove sedan 2012 och vi är mycket stolta att få vara en del av Toves framgångssaga.

Vålådalens Fjällstation

Vålådalens fjällstation ligger den Jämtländska fjällvärden i kanten avvildmarken med miltals av stiglös terräng. Vålådalen är en frilufts- och idrottsanläggning som levererar fantastiska träningsmöjligheter året runt.

Webblandskapet

Webblandskapet har tillsammans över 20 års erfarenhet inom webb och service. Deras expertis är att bygga, optimera och utveckla hemsidor för bättre konvertering. De gör allt från enkla hemsidor till avancerade plattformar samt bygger webbshoppar och webbappar. Webblandskapet sponsrar Tove med hennes hemsida.